tirsdag den 17. januar 2012

Nye forsyninger

Jeg har været ude og shoppe nye forsyninger til kreative sysler. Som bekendt så vandt jeg jo Motherbl*ggers give away - et gavekort til modestoffer.


Det er omsat til mere håndgribelige varer. Jeg fik købt stof og forskellige andre småting i butikken. Den fysiske butik Modestoffer lukker, derfor var der mange ting til gode priser. Jeg har nu også være andre steder for at handle. Helt præcist i Stof og Stil i Odense.


Her er nogle af de ting jeg har fået samlet sammen de sidste dage. Jeg har købt knapper, refleksbånd, anoraksnor og et enkelt strygemærke.
Derudover har jeg købt noget grønt jersey stof og to forskellige farver rib. Den grønne farve er ikke helt så let at gengive på billederne. Men jeg syntes det er en meget frisk grøn farve.Hvad skal alle disse ting så bruges til? Jeg har jo allerede et par projekter hængende over hovedet. Når de nu inden så længe er ved at være ekspederet, så tror jeg, at jeg vil sy noget fedt børnetøj. Jeg har nemlig endnu til gode at sy tøj. Så kan det vel ikke gå helt galt, hvis jeg starter i det små :)

2 kommentarer:

  1. Det bliver spændende at se hvad du får skabt med alle de nye kreativ-sy sager:-)

    SvarSlet
  2. Ja ik :) Jeg er lidt i tænkeboks mht. refleksbåndet - håber mine tanker kan blive til virkelighed!

    Karen

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...