torsdag den 3. november 2011

organizer

Hvis jeg bare havde pladsen, så var der styr på krea-udstyret - bilder jeg mig selv ind! Men hvor ville jeg blive glad, hvis jeg kunne have tingene organiseret på den måde JEG havde lyst, uden at være så voldsomt begrænset af plads mangel. Det kommer på et tidspunkt, det ved jeg! Derfor har jeg nu alligevel en tendens til at dagdrømme rodet væk...Lige for tiden dagdrømmer jeg om at få installeret sådan en
Den er bare så fin! Jeg så den i et blad for noget tid siden, og tænkte, at det var da rasende smart...lige noget for én som mig, der mangler styr på rodet.

5 kommentarer:

 1. Åh ja, jeg ville virkelig også gerne have plads til kreativiteten både tids- og pladsmæssigt. Laver du forresten babyhalstørklæderne på bestilling til salg eller evt. bytte?
  Kh Line

  SvarSlet
 2. @ Sanne - ja det er da super smart og fikst til opbevaring :) Man kan sikkert finde andet der kan hænge der end lige sytråd!

  @ Line - ja, plads kan mangle på mange måder! Min tid er heller ikke til de store kreative udfoldelser for tiden. Babyhalstørklæderne laver jeg primært til salg. Men hvis der er noget godt i bytte, så er jeg da åben for det :)

  Kh
  Karen

  SvarSlet
 3. Jeg har faktisk sådan en trådrulleholder. Købt i Quilters Paradise i København for en krig siden. Men den har været fantastisk. Og altid skabt et overblik over farver og ruller. Måske har du en mand, som liiige kan bikse sådan en lawertus sammen? ;-)

  SvarSlet
 4. @ Katrine - din heldige asen :) Bare det var mig der havde sådan en! Heldigvis har jeg en mand, der er ret så fiks med værktøj, så når den tid kommer, kan jeg sikkert få ham til at kreére en til mig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...