torsdag den 10. november 2011

jul, jul, jul

Ja julen rumsterer i hovedet på mig lige for tiden. Jeg er ved at forberede ting til Jul på bloggen. Men tiden forsvinder desværre i arbejde, arbejde og arbejde! Så julen er blevet ved tankerne i mit hovede indtil videre.

Jeg har dog fundet tid til at kigge billeder, og drømmer om, at det var mig, der havde fuld gang i kreativiteten!

Jeg håber weekenden vil give tid og plads - selvom jeg skal til årets første julefrokost!


7 kommentarer:

 1. Den er dælme lækker den krans med glaskuglerne :-) Snemanden er da bare cute og et rigtig godt juleprojekt med børnene :-D

  SvarSlet
 2. Ja den er ret fed. Jeg har overvejet, om jeg skulle kaste mig ud i sådan et projekt - men det bliver dælme dyrt i julekugler, så jeg overvejer stadig ;)

  Karen

  SvarSlet
 3. Hej håber du får en god julefrokost. syntes også at hele julen ender i arbejde øv.... har lige gjort mig til fast læser af din blog. ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Julekransen lavet af filtkugler er da bare verdens smarteste idé når man som jeg elsker filtkugler!

  SvarSlet
 5. @ Louise - Tak skal du have ;) det glæder mit lille julehjerte, at få dig som fast læser...

  @ Frøken Lyngsø - Ja den filtkrans er jeg også ret så vild med! Jeg kan se, at jeg ikke har fået sat et link på - og nu kan jeg ikke huske, hvor jeg har taget billedet fra! Øv.

  Karen

  SvarSlet
 6. ihh jeg er også i julehumør og har lyst til at pynte op allerede nu ;) jeg tror at jeg i løbet af næste uge går igang :)
  glæder mig til at se hvad du har gang i til december her på bloggen.

  SvarSlet
 7. @ Marolle - jeg får også sværere og sværere ved ikke at pynte op! Jeg syntes nu stadig at det er for tidligt :) Men mon ikke jeg også jeg går igang med den store pyntning i løbet af næste uge :)

  Karen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...