onsdag den 21. september 2011

Suser afsted

Hverdagene suser afsted med arbejde, alle de praktiske gøremål ect. Jeg syntes denne uge er blev opslugt af netop praktiske ting!


I går besluttede jeg mig dog for, at jeg ville gå igang med det der patchwork tæppe. Så jeg har skåret firkanter - små firkanter - håber ikke de bliver for små! Men de bliver 10 x 10 cm.


Lidt har jeg nået...
Pludseligt opstår tvivlen - er det de rigtige farver, er det de forkerte farver, har de forkerte størrelser, er det for ambitiøst et projekt at starte med osv osv.. Men nu fortsætter jeg, for al begyndelse er vel lidt svært...især når man ikke har syet siden 6. klasse!

4 kommentarer:

 1. Patchwork med firkanter er så dejligt nemt som begynderprojekt, så det skal du ikke være bange for, og mht. farver, så lavede jeg Frejas legetæppe, da jeg ikke havde ret meget stof i samlingen, så det er lavet af, hvad jeg nu lige havde, og det lidt rodede og meget farverige udtryk er faktisk det bedste ved tæppet. Bare kast dig ud i det :)

  SvarSlet
 2. Åh det er jeg glad for at høre. Måske er det også fordi jeg har for høje forventninger til mig selv! selvom jeg prøver at overbevise mig selv om, at det lige nu handler om, at have det sjovt med det. Så tak for opmuntringen - og jeg fortsætter med at skære firkanter ud :)

  SvarSlet
 3. ha ha, så det ligesom mig ;)
  men jeg synes bare du skal springe ud i det, mårke ikke lige med det allerhøjeste elsket stof HVIS det skulle gå galt.

  SvarSlet
 4. Jeg springer alt jeg har lært ;) heldigvis har jeg ikke fundet det allerhøjest elskede stof endnu - så på den front går det nok! Men det ville da være jævnt træls, hvis jeg klokker totalt i det..

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...