mandag den 26. september 2011

Patchwork tæppe, mislykkede muffins og strikkefestival på Fanø

Ja det kan man vist godt kalde overskriften på min weekend!
Startede så frejdigt ud fredag med at ville lave nogle cappuccino muffins, der efter sigende skulle være SÅ gode! Hmmm, de mislykkedes totalt, og det endte med at jeg måtte smide dem alle ud, for de smagte ikke særlig godt. Jeg skal nok sparre jer for en gang billedspam!


Hele lørdag brugte jeg på mit famøse patchwork tæppe. Jeg har syet baner på langs og på tværs! Det gik også fint med at sy de lange baner. Men da jeg så skulle sy banerne sammen, ja så opstod problemerne. For det var ikke lige - nogle steder helt op mod en cm. var der til forskel. HVAD er der lige gået galt der??? Aner det ikke, for jeg har været ret omhyggelig med at skære firkanterne ud - der er højest 1 mm eller 2 for meget i den ene kant på nogle af dem, så det skulle jeg ikke mene kunne gøre det. Derudover har jeg syet med den samme afstand på alle baner. Så har jeg jo strøget alle baner, så samlingerne kom til at ligge den samme vej, når de skulle syes sammen. Kan det måske være her problemet opstår?? Jeg ved det ikke, men det er mit bud.


Men sådan ser det ud lige nu - jeg fik reddet nogle af de værste steder, hvor syningerne slet ikke passede. Jeg mangler at montere pladevat, bagside og skråbånd. Det må dog vente, for lige nu trænger jeg til en pause fra det tæppe.

Noget af den pause blev tilbragt på Fanø til strikkefestival i går. Desværre fik jeg slet ikke hevet kameraet (mobilen) frem derovre. Jeg var ikke tilmeldt workshops eller andet sjovt, så det var bare ren lurepasseri, vandren og slentren rundt i de hyggelige gader i Sønderho og Nordby. Kigget på boder, garn og andre sjovt ting. Jeg fik slet ikke købt noget, for jeg har gang i strikkeprojekter - og de skal altså være færdige før jeg begiver mig ud i nye. Men det var sjovt at være derovre, og jeg kan helt sikkert være at finde derovre igen til næste år.

5 kommentarer:

 1. Da var da træls med de mislykkede muffins og et tæppe som driller! Jeg har endnu mit første patchwork tæppe til gode - tænker jeg måske skal starte i det små med et dukketæppe - tror simpelthen ikke min tålmodighed ville række til at der går for meget opsprætning i det:-)

  SvarSlet
 2. Ha ha, min tålmodighed kom virkelig også på en prøve med det tæppe. Det er typisk mig, at kaste mig ud i de helt store projekter til at starte med - for så at finde ud af, at jeg ikke kan bunde alligevel!
  Men jeg fortsætter ufortrødent med næste projekt ;)

  SvarSlet
 3. En lille pause fra tæppet er nok meget klogt :) Jeg selv bliver en sjuske når jeg bruger for lang tid af gangen på samme projekt - så jeg går ind for pauser :)

  SvarSlet
 4. Ja det er faktisk lidt befriende at ligge det til side for en stund ;)

  SvarSlet
 5. det har du da klaret rigtig fint, synes jeg :)
  hvis der er en lille forskel i størrelsen eller at de bliver syet forseklligt, eller at noget af stoffet giver sig lidt, så kan det være derfor.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...