onsdag den 30. november 2011

Liebling

...er en butik vi besøgte i Malmø, da vi var der i weekenden.




Butikken er så fin, og der var bare så mange gode sager! Helt klart en butik der kan anbefales, hvis man skal et smut til Malmø.


Min søster, der venter sig til februar, fandt et par skønne Ingela plakater (desværre ingen billeder af dem). De kom med hjem - sammen med en pakke animalparade!





Se lige disse fine ting butikken bl.a. har at byde på...







Plus en masse masse andre skønne ting!





tirsdag den 29. november 2011

Weekend i Malmø

I weekenden var jeg en tur i Malmø sammen med min mor og søster. Bare en fuldstændig slappe af weekend med masser af shopping og gode timer sammen.




Shopping var der så rigeligt af, maden var god og vinen ligeså :) Vi ankom fredag aften og kørte hjem igen søndag middag. Det betød selvfølgelig, at der var begrænset tid til kulturelle indslag. Vi nåede dog et smut forbi form og design centret - til åbning af deres nye udstilling "mindblowing", hvor der er udstillet massevis af fine musikplakater fra de glade 60'ere. Der blev spillet glad musik, og det var bare ret sjovt at gå rundt og lure på plakterne. Mange af dem er fra da min mor var ung, så hun kunne selvfølgelig ryste et par sjove historier ud af ærmet.



I form og design centrets shop fandt jeg dette fine strikke-kit! En af de fine strikkede julekugler



Søndag nåede vi forbi et lille julemarked. Her var opstillet 10-15 boder med kunsthåndværk og andre hjemme-gjorte sager..så fint, men meget begrænset! 










mandag den 28. november 2011

Juledug

Jeg har købt en juledug i genbrug. 


En rigtig fin dug syntes jeg selv. Den skal selvfølgelig bruges i løbet af december. Der er sådan nogle fine nisser på. Ren nostalgi-nisser, som jeg husker de så ud hjemme ved min farmor, da jeg var lille pige.









søndag den 27. november 2011

Tape

tape, tape og tape. Jeg har købt tape! Mit første Masking Tape. Sikke fint det er, og sikke mange fine ting man kan bruge det til. Det er en ny verden der åbner sig, når man først begynder at lege med det tape.


Jeg gik måske også lidt amok i tape - for der var også tilbud i føtex





Uha der er mange ting det kan bruges til, fx. Pynt på indpakningen. Det første projekt er "lavet". Mange i blogland har allerede været der. Men jeg havde et par fine æsker fra Søstrene - dem med trælåg. De har lige fået en stribe tape..desværre har jeg ingen billeder at vise!


Der kommer lidt mere masking tape i løbet af jul på bloggen...

fredag den 25. november 2011

Søde dådyr gavemærker

På den adventskaldender min søster har lavet, havde hun sat de sødeste gavemærker. Mærkerne er freebies - og fundet på det store world wide web :)


Helt præcist lige her 




torsdag den 24. november 2011

Se hvad jeg har fået

Min søde kæreste har givet mig dette litografi af Leif Sylvester i fødselsdagsgave


I love it!


Det er så fint - udtrykket i fuglens øjne, farverne - ja det er bare "lige mig". 



Dejligt med overraskelser

Jeg elsker "gode" overraskelser - og det er lige netop det, der er sket for mig. Min søde søster har givet mig en advents kalender. Helt og andeles uventet. Vi har da lavet pakke- og adventskalendre til hinanden før, men det har altid været aftalt på forhånd.


Ih hvor jeg glæder mig til at åbne den første pakke på søndag!





Den heldige vinder er..

...trommevirvel...


Den heldige vinder af min første give away skal findes blandt disse navne



Der nu ligger i denne skål...


Tadaaa - den heldige vinder blev Mor Lotte


Stort tillykke!

Tak til jer allesammen for deltagelsen.


onsdag den 23. november 2011

Mistelten

Sådan en har jeg hængt op i vores lille entré. Den er bare så hyggelig og giver anledning til mange sjove episoder...Alle husker vist Gertrud Sand, der skreg efter Oluf "a står under æ mistelten" :)

Sådan har det lydt et par gange herhjemme - jeg kalder bare efter Kim!

Men misteltenen er det man kalder en halvsnylter, det vil sige, at den snylter på andre planter og træer for at leve. At kysse under misteltenen er en gammel engelsk tradition, der kan føres tilbage til urgamle keltiske frugtbarhedsritualer. Ikke helt så romantisk er den i den nordiske mytologi, hvor misteltenen blev brugt af Loke til at dræbe Balder.

Jeg syntes nu det er en sød tradition, at man skal kysse den der står under misteltenen.


Snart sidste chance

For at deltage i min give away. Helt præcis er der 23 timer til at vinderen skal findes.


Klik på billedet for at deltage



tirsdag den 22. november 2011

Strikkede baby sokker

Der er så småt kommet gang i strikkepindende igen. Jeg har kastet mig over mine første hjemmestrikkede sokker. Derfor har jeg lagt blidt ud med et par babysokker!

Blidt og blidt er vist så meget sagt, for jeg har trævlet op og strikket. Trævlet op og strikket. Nu har jeg så fået strikket hælen. Men for pokker, jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvordan jeg skal slå om - uden at lave store huller i strikketøjet! 


Så nu trævler jeg op igen, og strikker lige den hæl én gang til. Mon ikke jeg får strikket et par inden jul :)

Men det er en dejlig udfordring at skulle holde styr på hele 5 pinde. Hold da op, det kræver da lidt koordinerings evne at styre dem.

Opskriften på mine babysokker er fra Familie Journalen. Der findes jo et hav af forskellige opskrifter, men denne syntes jeg så ret så tilforladelig ud.

mandag den 21. november 2011

Husk min give away

...trækkes på torsdag. Så har du ikke allerede deltaget, kan du nå det endnu. Ja helt indtil torsdag d.24 november kl.12.


I bogen finder du masser af skønne opskrifter på mange forskellige strik - både til dig selv og til boligen. Klik på billedet for at se et par fotos fra bogen.


Jeg er her endnu!

Hold da op - det er en hel uge siden jeg sidst har været aktiv herinde. Alt er blevet forsømt den sidste uge. Jeg har haft nogle meget lange arbejdsdage, og så har jeg holdt før-fødselsdag for familien. Ja det kræver tid, når man gerne vil gøre tingene så godt! Og godt det blev det (altså før-fødselsdagen) - desværre ikke foto-godt, for vi glemte alt om at få taget nogle billeder undervejs.

Midt i alle forberedelserne til før-fødselsdagen fik jeg da tid til at få det første julepynt op (I know - det er bare tidligt)




mandag den 14. november 2011

Jeg vil bare lige fortælle

At jeg deltager i årets kreative pakkekalender - og jeg glæder mig helt vildt til den starter.


Det er Karina fra unikarina der står bag. Skønt at hun har lyst til at koordinere indsatsen fra os bloggere i december!


søndag den 13. november 2011

Hvis jeg kunne hækle

...så ville jeg hækle en rudolf som denne

hæklet af Annemarie fra Holland


Rudolf er bare så bedårende, og man kan da kun smile når man kigger på den!


lørdag den 12. november 2011

Teaser til surprisen i min Give Away

...min give away indeholder jo en surprise! Surprisen har jeg siddet og arbejdet med i aftes, derfor får I en lille teaser i billedform.



Beklager det mørke billede, men det blev taget i aftes. "Underlaget" er hvidt læder...og nu siger jeg ikke mere!

fredag den 11. november 2011

11.11.11 kl.11.11

I dag har vi den lidt specielle dato 11.11.11 - og kl.11.11 ville jeg tage et billede! Og hvad sker der, jeg bliver distraheret lige inden det vigtige øjeblik, så jeg ikke fik taget mit billede. Når I ser mit billede, kan I måske forstå det..




Jeg havde lige parkeret ved OUH - og det kan i sig selv være lidt af en kunst! For parkeringspladser er ikke altid det, der ligger ligefor, når man skal parkere derovre. Jeg skulle på arbejde - mødte sent - og hvis det ikke havde været for et møde over middag, så var jeg slet ikke taget derover dag.

torsdag den 10. november 2011

jul, jul, jul

Ja julen rumsterer i hovedet på mig lige for tiden. Jeg er ved at forberede ting til Jul på bloggen. Men tiden forsvinder desværre i arbejde, arbejde og arbejde! Så julen er blevet ved tankerne i mit hovede indtil videre.

Jeg har dog fundet tid til at kigge billeder, og drømmer om, at det var mig, der havde fuld gang i kreativiteten!





Jeg håber weekenden vil give tid og plads - selvom jeg skal til årets første julefrokost!


mandag den 7. november 2011

Give Away

I anledningen af min fødselsdag den 24 november, præsenterer jeg min første GIVE AWAY.




Den fantastiske bog "Vild med garn" og en lille surprise, vil være en del af denne give away.


Her er lidt billeder fra bogen (beklager på forhånd den dårlige billedkvalitet!). Det er en super fed bog, med masser af strikkeopskrifter og idéer til fede stik - både til boligen og dig selv.




Man deltager på følgende måde:
1 lod:     For tilmelding som fast læser og en kommentar 
3 lodder:  For ovenstående og et link til give awayen i sidebaren på din blog (brug gerne billedet ovenover).
5 lodder:  Hvis man opfylder de ovenstående kriterier og derudover sætter karenbykaren på sin blogroll.


Det vil sige, at man kan deltage med 1, 3 eller 5 lodder!

Vinderen trækkes den 24 november. Sidste mulighed for deltagelse er 24. november kl.12.

søndag den 6. november 2011

ren nostalgi

Forleden stod jeg i kø i en kiosk. Her spotter jeg noget, som jeg havde glemt alt om eksisterede - har ikke set dem i mange år! En Space kiks...Åhh en kiks med karamel overtrukket med chokolade.



I mine "unge" dage har jeg konsumeret min del af dem! Ohh boy, der smager bare SÅ godt. Jeg købte en med hjem - til kæresten, for jeg er på evighedskuren. Men min øjne har suget al næringen ud af den mange gange :))


fredag den 4. november 2011

Julen nærmer sig - også på bloggen

...med hastige skridt! 
Forberedelserne er så småt igang. Der er en masse jeg gerne vil nå i år. Om jeg når det, det ved jeg ikke. Men jeg forsøger at anstrenge mig, så jeg kan have det meste klaret på forhånd.

Det er jo min første jul herinde på bloggen. Derfor vil jeg gerne have, at der skal ske noget særligt på bloggen i løbet af december måned. Mine tanker tænker kreativt, og der er masser af idéer i støbeskeen. Store tanker og store idéer!

Jeg kommer til at køre en slags december - kavalkade. Det vil sige, at jeg hver dag vil præsentere et jule-indlæg. Alt muligt mellem himmel og jord vil komme på tapetet...det kommer til at handle om papir, stof, garn, DIY, gaver, mad og meget mere. Alt sammen lavet i bedste home-made krea-stil!

Så hold fast og spænd hjelmen...glæd jer til december i karenbykaren-land!


Her præsenterer jeg min egen version af Jul på Bloggen, der løber fra 1. - 24. december!





torsdag den 3. november 2011

organizer

Hvis jeg bare havde pladsen, så var der styr på krea-udstyret - bilder jeg mig selv ind! Men hvor ville jeg blive glad, hvis jeg kunne have tingene organiseret på den måde JEG havde lyst, uden at være så voldsomt begrænset af plads mangel. Det kommer på et tidspunkt, det ved jeg! Derfor har jeg nu alligevel en tendens til at dagdrømme rodet væk...Lige for tiden dagdrømmer jeg om at få installeret sådan en




Den er bare så fin! Jeg så den i et blad for noget tid siden, og tænkte, at det var da rasende smart...lige noget for én som mig, der mangler styr på rodet.

onsdag den 2. november 2011

efterår eller vinter!

Er det efterår eller vinter? Ja, man får vel et forskelligt svar, alt efter hvem man spørger. Jeg syntes det er en skøn tid, men også lidt trist, fordi vi går mørkere tider i møde. Dagen i dag har ikke været så meget ved. Det har været tåget og diset hele dagen - solen er nærmest fortrængt.


Disse billeder er taget for et par dage siden - da der var lidt solskin. Så er jeg med igen - jeg elsker de gyldne farver!




tirsdag den 1. november 2011

huskeliste

I dag faldt jeg over denne huskeliste hos Marolle




Jeg tror at enhver kan relatere til denne liste. For midt mellem hverdagens trummerum, så har vi vel alle en masse ting, vi gerne vil nå, gøre bedre eller måske bare gøre mere af!


Jeg vil sige, at jeg lever fuldt ud op til nr. 9 - jeg drikker masser af kaffe. Jeg burde blive bedre til nr. 6 - hvorfor ikke bare rose sig selv til skyerne! Jeg skal blive bedre til at stoppe selvkritikken...dvs. nr. 18 kommer lidt ind fra sidelinjen her.


Men jeg giver ikke bare sådan op, nr. 16 - og nogle gange (ofte måske) bryder jeg reglerne, som i nr. 24. 


Lige for tiden ville jeg ønske, at jeg kunne blive bedre til nr. 33. Jeg skal stoppe med at fylde på mine lister (nr. 1) - for de har desværre en kedelig tendens til at blive længere og længere.


Pyha, lige nu vil jeg praktisere nr. 7!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...